Botox i Östermalm säger hejdå till rynkor

14 juli 2021
jonas olsson

Åldern är bara en siffra. Man kan vara sextio år, men ändå känna sig som tjugo. Vem bestämmer när man ska växa upp? Ingen, man vill ju vara ung och fri så länge man orkar. Eller iallafall känna sig ung och energisk. Så de rynkor som kommit med åldern passar inte alls in, de måste bort. Hejdå rynkorna, nu ska ni inte längre få synas. 

Man har alltid varit rädd om huden och smörjt in den med olika hudkrämer. Även de som ska hjälpa mot rynkor, men trots det så tränger de sig såklart på till sist. Det går liksom inte att hindra. Men man behöver inte känna sig besegrad för det. Botox gör det möjligt att fylla ut rynkor så den nästan blir obefintlig. Så tveka inte på att ta kontakt med Botox i Östermalm eller den stad du bor eller befinner dig i

 

 

Ett stick, sedan är det över 

Botoxen gör precis som man kan tänka sig, med en liten nål som man sticker in under huden. I den har man en speciell vätska man sprutar in. Denna lägger sig sedan på önskvärt ställe och fyller ut rynkor. För att få ett bra resultat är det viktigt att man går till någon som kan sin sak. Det krävs att man är utbildad och har certifikat för att göra botox, så kolla gärna upp det innan du bokar. 

För många gör det inte alls ont att göra botox, medan andra kan uppleva ett obehag från själva sticket. Man får tänka att det går snabbt och smärtan snart är över. Det kan bli lite svullet och även komma blåmärken efter man har gjort botox. Detta brukar lägga sig efter bara någon dag. Så ska man göra botox inför något speciellt, så ska man vara ute i god tid och göra det.

Fler nyheter