En flyttfirma i Linköping tar hand om flyttlasset

25 april 2022
patrick pettersson

editorial

Oavsett om du bara har några få saker eller ett väldigt stort flyttlass, så är det alltid tidskrävande och påfrestande att flytta. Hur gärna du än önskar så kommer ingenting att packas och transporteras av sig själv. Tyvärr så kan inte soffan eller sängen knalla iväg för egen maskin, trots att de har ben. 

 

Undvik stress under flytten – anlita en flyttfirma

Som du förmodligen redan vet så är negativ stress inte bra för hälsan. När du ska flytta från ett boende till ett annat så har du troligtvis ett fullspäckat schema. Då kan du med fördel anlita en flyttfirma i Linköping, så kan du känna dig lugn och avslappnad. 

Förutom att de hjälper dig med själva flytten så erbjuder de även magasinering av möbler och annat om du är i behov utav det. Du bestämmer själv om du vill ha hjälp med hela rubbet eller enbart delar av den. Det kanske finns en del som du vill och kan göra på egen hand, som paketering och uppackning.

 

flyttfirma Linköping

 

Några tips inför packning av ditt bohag

När du ska flytta så är det en hel del som måste paketeras. Det är svårare än man kan tro att packa allt rätt så att ingenting går sönder under transporten. Lägg mjuka saker runt om ömtåliga objekt och försök att få jämvikt i kartongen. Lakan, handdukar, kläder och gardiner kan du lägga i sopsäckar eller kassar.  

Det kan ta ett tag innan alla kartonger är uppackade i ditt nya hem. Det är bra att veta vilken kartong du ska leta i när du söker efter saker som kaffefilter, tandborste eller datamusen. Märk kartongerna tydligt med kök, badrum, kontor och sovrum, så vet du vart du har dina prylar. Se till att saker som du behöver snabb tillgång till packas i en kartong som du märker med PRIO. 

Fler nyheter