En låssmed till er tjänst

21 oktober 2021
patrick pettersson

editorial

När man råkat låsa in sina nycklar, eller tappat bort dem under en utekväll, behöver man inte stå där med skägget i brevlådan och katten på insidan av dörren. Låsjouren finns av en anledning och är väl kanske exemplet på det mest akuta tillfället när man behöver få tag i en låssmed. Men det är inte bara nycklar och låskolvar som din låssmed är bra på. Tittar du lite under huven så kommer du upptäcka att det finns betydligt mycket mer en duktig låsfirma kan fixa till dig.

 

Med många strängar på sin lyra

Att det är låssmeden som ordnar digitala passersystem kan man kanske gissa sig till. Men att det även finns postboxar och wallpads på deras tallrik kanske inte alla tänker på. Faktum är att man knappast går runt och tänker på låssmeden alls till vardags. Men när det blir skarpt läge så är man rätt glad att de finns, eller hur? Skulle man råka ut för ett inbrott och behöva dels byta lås och kanske passa på att installera ett larm, ja då lyfter man ju luren och ringer sin låssmed. Eller så surfar man in på deras hemsida och kollar vad de är bra på.

 

 

Serious business

Det är rätt skönt att veta att det finns en kompetent låssmedsfirma som tar både sitt jobb och vår miljö på allvar. Att tjänsterna och produkterna ska vara av hög kvalité är ju A och O. Men att man sedan tar det ett steg längre och anpassar jobbet efter de miljölagar som finns, det känns seriöst. Miljöanpassade fordon och källsortering av avfall är ett par exempel på hur man får in miljötänket i sin business. 

Passa på att fundera på vad som skulle kunna ses över lås-mässigt i hemmet. Kanske du skulle passa på att göra en säkerhetskopia till ditt kassaskåp med familjeguldet i.

Fler nyheter