Extra till motorcykeln

30 juli 2020
william eriksson

När man köper en mc så behöver man även köpa till allt inom skyddskläder som hjälm, jacka, byxor, stövlar och handskar. Men beroende på vad man ska använda sin mc till så finns det ytterligare tillbehör i otaliga varianter som man kan köpa också. Har man haft en mc sedan tidigare så kanske man redan har allt man behöver. Men annars är det klokt att noga fundera igenom sina val och leta upp någon som säljer Mc-Tillbehör av både god och genomtänkt kvalitet och funktion samt bra priser.  

 

Tävla och laga

Ska man använda sin mc till tävlingar så finns det en diger mängd tillbehör som man behöver eller kanske vill ha. Det kan vara ett passande depåtält med eller utan väggar, där man skyddat och enkelt kan förvara sin mc mellan loppen. Men även kunna ta hand om och reparera den i skydd från väder och vind, och kanske även insyn från de medtävlande. Eftersom det också brukar bli väldigt lerigt och eventuellt vått och halt, så är det även många som köper en miljömatta där man enklare kan arbeta med sin mc och som dessutom samlar upp alla droppar av olja och drivmedel så det inte hamnar i naturen.  

 

 

Frakta eller parkera

Tillbehör för en mc är ofta det man behöver för att fungera i vardagen. Det handlar till exempel om lås, sidoväskor, parkeringsstöd eller spännband vid frakt. Men det kan även vara de små men roliga tingen som gör att ägandet och åkandet blir mycket roligare. När det gäller utsmyckning och små detaljer för bekvämlighet så finns det i stort sett inga gränser för vad man kan hitta. En del går hela vägen och följer upp funktion med identitet. Och även ifall man vill ha en mer traditionell mc så finns det fördelar med att skapa sig ett fordon som passar sin förare perfekt. 

Fler nyheter