Få din hund tränad på Hässelby hundkurs!

22 december 2022
Helen Johansson

editorial

Träna din hund i Hässelby

Letar du efter ett sätt att få din älskade fyrbenta vän tränad? Sök inte längre än till Hässelby hundkurs! Här hjälper erfarna proffs dig och din hundvalp att bli ett ostoppbart team. Oavsett om du vill träna din hund i grundläggande kommandon eller om du vill ta det ett steg längre och anmäla dig till agilityklasser är detta platsen för dig.

image

Hitta rätt hundkurs för er

Det som gör Hässelby hundkurs unik är dess fokus på att skapa starka relationer mellan människor och deras hundar. Tränarna här förstår att det är av största vikt att bygga upp förtroende och respekt mellan ägare och husdjur – först då kan båda parter verkligen blomstra. Därför finns det individualiserade träningsplaner som är anpassade till varje hunds behov.

Tränarna på Hässelby har många års erfarenhet av alla typer av raser, åldrar och temperament. De hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för vilket problem du än står inför – oavsett om det handlar om att skälla för mycket, vara överdrivet aggressiv eller något däremellan! Dessutom erbjuder de alltid stöd även efter kursens slut så att du kan fortsätta att arbeta med de problem som din valp kan ha.

Det finns också gott om aktiviteter för både människor och deras lurviga vänner! Från roliga promenader runt natursköna stigar till grupplek med andra hundar och socialiseringskurser – det finns något för alla här på Hässelby hundkurs! Du kommer att få vänner för livet samtidigt som du lär dig att kommunicera bättre med din valp.

Oavsett om du bara börjar lära din hund grundläggande kommandon eller om du vill ta upp det till en högre nivå med agilityklasser, kommer de erfarna tränarna i Hässelby att se till att både du och din valp får ut det mesta av varje lektion! De erbjuder inte bara personliga planer som är skräddarsydda för varje valps behov, utan även löpande stöd efter kursens slut så att eventuella problem kan åtgärdas snabbt och effektivt. Så vänta inte – se till att ni båda får den bästa möjliga starten genom att anmäla er till en kurs redan idag! Tack för att du läste!

Fler nyheter