Färg och form för känslan

När det är dags att renovera ett badrum är det många spännande val att göra. Vilket kakel och klinker vill du ha? Det finns oändligt många olika stilar och kvaliteter. Ska det vara mönstrat eller enfärgat, blankt eller matt. Om du anlitar en specialist på badrumsrenovering i Karlstad så har de en mängd olika underleverantörer som de kan rekommendera till dig. Kanske drömmer du om ett spa-liknande badrum eller ett som går i blänkande och kaxigt svart. Det är modernt med mässingsfärgade kranar och natursten eller keramik. Ett snyggt handgjort handfat är visserligen dyrt men ack så vackert. När du väl gör om ska du unna dig det du verkligen vill ha.

 

Helhetsleverantör för enkelhet

Vid en badrumsrenovering krävs en mängd olika kompetenser och det kan bli ett virrvarr om du väljer att hantera allt själv. Det underlättar rejält om bara en firma kan ta ansvar för hela uppdraget. Så får de i sin tur upphandla de kompetenser de saknar. Som totalentreprenad är de vana att samarbeta med vissa underleverantörer och vet vilka som håller god kvalitetDu kan själv luta dig tillbaka och se hur ditt nya badrum växer fram. Kanske får du strunta i att duscha i några veckor, duscha på gymmet eller åka till morsan, men fint blir det i alla fall. 

 

 

Att drömma fram ett badrum

Låt säga att du vill ha ett badrum som ger en wow-effekt. Då grundar du med högblankt, svart kakel. En liggande rektangulär form på kaklet och låter dem läggas omlott. Till det svarta väljer du givetvis mässingsfärgade kranar och duschmunstycken. För en häftig effekt kan du bryta av det svarta kaklet med en guldfärgad mosaik exempelvis inne i duschhörnan. Låt väggfasta skåp med mera gå i svart även de. Så kan du kontrastera med handdukar och textilier i en avvikande färger, exempelvis lila eller orange.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *