Förändra utseendet smidigt och icke-permanent

21 juni 2020
Lily Hansen

Fillers är ett lätt och snabbt sätt att förändra ansiktet på utan att göra permanenta förändringar. Möjligheterna växer för varje dag och i princip varje område i ansiktet kan behandlas för att få en annan form eller ett annat utseende. Läpparna är det vanligaste att behandla för att få en fylligare form och kanske jämna ut asymmetri. Man kan även lägga fillers under ögonen för att fylla ut området och minimera mörka ringar. Kindbenen kan även få en fylligare form med hjälp av fillers, vilket leder till en annan form på ansiktet som vissa eftersträvar. Även näsan kan slätas ut om man har en ojämn näsrygg.

 

Riskerna är få

Fördelen med fillers är att det försvinner av sig själv efter några månader och att ingen behandling är permanent. Är man absolut inte nöjd eller om det uppstått komplikationer kan man injicera ett motmedel som bryter ner fillern, vilket gör att den till slut försvinner och utseendet återgår till det normala. Det är i princip helt riskfritt med fillers om man går till en kompetent behandlare som har erfarenhet. Fillers injiceras i huden och fungerar som en utfyllnad på önskade områden. Man kan även använda det för att minska rynkor, då fillern ”fyller ut” rynkan.

 

 

Efter varje behandling håller resultatet längre

Resultatet av fillers kommer direkt eftersom man ser hur området blivit utfyllt. Därefter kan man vara svullen några dagar beroende på vilken behandling man utfört. Olika områden i ansiktet behåller också fillern längre än andra. Exempelvis rör man munnen mer än huden under ögonen, därför håller inte fillers i läpparna lika länge som i området under ögonen. Däremot gör varje behandling att fillern sitter i mycket längre, och man bygger till slut upp en bra grund som är lätt att bygga på med ny filler. Om du vill göra fillers i Stockholm, välj då en etablerad klinik med hög kompetens.

Fler nyheter