Frisör som gör dig redo för nästa säsong

Sommaren är i full gång, åtminstone om man tittar i almanackan. Utanför fönstret är det lite mer ostadigt och det känns nästan som att sommaren kanske bara varade under juni månad i år.

Inte helt oväntat kanske eftersom man som svensk aldrig riktigt kan veta vilken sorts sommar man har att vänta sig. Är det så att sommaren helt tänkt utebli i juli och inte heller återvända i augusti så kanske man i alla fall kan blicka framåt mot en mysig höst.

Något som brukar kunna vara lite uppiggande är att kika på mode och trender som kommer att synas under sista delen av året. Fortsätter sommaren så här så kan det till och med vara dags att köpa de där plaggen som kommer trenda under höstmånaderna redan nu. Även håret brukar man vilja göra något med när de solblekta längderna inte längre är högaktuella.

Håret kan behöva rejält med kärlek efter sol och bad som slitit på det. Ett friskt, nyklippt och välskött hår är aldrig att underskatta, speciellt inte inför hösten då fokus riktas till en välvårdad hjässa. Det somriga surfhåret får lämna plats för välklippta toppar.

Några av frisyrerna man förmodligen kommer se mycket av i höst är wetlook, mittbenan och den omvända volymen. Wetlook såg ut att vara en tillfällig trend men det verkar som att gör den comeback till hösten, nu ännu ”blötare” än tidigare. Skarpa, tydliga mittbenor får mycket fokus i höst och den omvända volymen (där man drar åt på hjässan och maximerar längderna) är ett nytt sätt att styla sin bob eller lob. 

Så vare sig man behöver ge sitt hår lite extra kärlek genom att klippa slitna toppar eller vill testa någon av de nya trenderna så kan man besöka Cardell Hair Lounge i Stockholm. De klipper, färgar och stylar hår, vill man ha en snygg håruppsättning, extensions eller makeup så fixar de även det. Läs mer och boka på https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *