Handskar för alla

14 augusti 2019
jonas olsson
Handskar för alla

Handskar har funnits i alla tider och i alla möjliga färger och former. De kan finnas både för herr, dam, barn och unisex och fylla olika funktioner. En del handskar är gjorda för att hålla kylan borta från händer och fingrar, en del är gjorda för att arbeta eller utföra någon form av fysisk aktivitet i och en del är till för att fungera som en snygg modeaccessoar. Handskar finns och har alltid funnits i många olika kulturer över hela världen och kommer i oändligt många olika designer och med oräkneligt många olika syften.

 

Alla tiders mode

Olika typer av handskar har varit moderna och populära i olika tider. Idag är det populärt med kortare skinnhandskar med syfte att dels hålla värmen under kyligare delar av året och dels som modeplagg för både män och kvinnor. På senare tid har det även blivit en trend, främst bland unga och kändisar, att bära långa, eleganta handskar som sträcker sig upp till armbågarna. Den nya trendens långa handskar påminner om de som bars av filmstjärnor som Marilyn Monroe och Audrey Hepburn under Hollywoods guldålder och är ett tydligt tecken för att handskar är alla tiders mode.

Handskar för dig

Funderar du själv på att skaffa ett par snygga handskar efter att ha blivit inspirerad av de senaste trenderna eller något äldre mode? Men visst kan det ofta vara svårt att hitta ett par som verkligen känns rätt för just dig. Ibland kan det nästan framstå som en omöjlighet att välja ett par som passar just din stil bland det stora utbudet av modeller och designer, men frukta icke! När det kommer till handskar finns det alltid något för alla. Sök efter inspiration och stilguider på internet eller besök din närmsta handskaffär för att få professionell hjälp att finna ett par som passar just dig.

Fler nyheter