Låssmed i Göteborg som hjälper dygnet runt

25 september 2020
Cecilia Olsson
Låssmed i Göteborg som hjälper dygnet runt

Att tappa bort saker är något som de allra flesta är med om under sitt liv, vissa oftare än andra. Att tappa bort en mössa eller hårsnodd är inte så farligt även om det för stunden kan kännas drygt. Något som däremot kan vara riktigt jobbigt är att tappa bort plånboken eller nycklarna. 

Få hjälp dygnet runt

Om du har oturen att komma hem till ytterdörren och upptäcka att du inte har nycklarna med dig så är det högst troligt att du vill kunna få hjälp att ta dig in i bostaden så fort som möjligt. Genom att kontakta en jourhavande låssmed kan du alltid få hjälp oavsett vilken tid på dygnet du upptäcker att nycklarna är borta. 

Trasiga lås är inget problem för en låssmed

Vissa gånger behövs hjälp från en låssmed trots att nycklarna inte är försvunna. Har något blivit fel på låset så hjälper det inte hur mycket du än vrider på nyckeln, låset vill inte gå upp. En låssmed kan snabbt vara på plats och hjälpa dig in. De kan dessutom hjälpa till att reparera eller byta ut låset.

Låshjälp i Göteborg

Låsproffsen är en låssmed i Göteborg som har jour dygnet runt, året runt och kan därmed vara på plats på väldigt kort tid. Förutom att de kan fixa lås som gått sönder, gått i baklås samt öppna dörren då du plötsligt står där utan nyckel så kan de även installera lås.

Slipp nycklar med ett kodlås

Genom att installera ett kodlås behöver du aldrig mer bekymra dig för att tappa bort hemnyckeln. Låsproffsen installerar säkra kodlås på privatbostäder samt företag och de säljer både lås till enskild dörr (till exempel för en lägenhet) samt kompletta set för hela villan eller fastigheten. 

Ring Låsproffsen i Göteborg oavsett vilket bekymmer du har med låset, de löser problemet snabbt och smidigt. Du hittar mer information och kontaktuppgifter på https://www.lassmedgoteborg.net/.

Fler nyheter