Lockande LED-skyltar i Malmö

31 juli 2021
william eriksson

Hur ska en skylt se ut, vad ska det vara för material, var ska den placeras, hur mycket får den kosta? Det är några av de frågor som du kanske sitter med vid skrivbordet när du funderar på en skylt till ditt företag. Första tanken är kanske att den ska vara stor, färgglad, blinkande och rolig, men det är inte alls säkert att det är en sådan skylt som passar till din verksamhet. Ibland så är det mer passande med en skylt som ger ett milt, lugnt och dämpat intryck. 

Det finns väldigt mycket att välja på, sortimentet är stort när det gäller skyltar. Många företag erbjuder dig bland annat energisnåla LED-skyltar, neonskyltar med retrokänsla, enkla skyltar i plåt, stora byggskyltar eller små ljuslådor. Oavsett vad det är du behöver för att förmedla det du vill så finns det en lösning för dig, du bestämmer tillsammans med ett företag som kan skyltar vad som är mest lämpligt i ditt fall. 

Du kanske nyligen har vandrat runt i Malmö och beundrat många olika skyltar för att få lite inspiration. Det finns många uppseendeväckande LED-skyltar Malmö, vill du också ha en? LED, eller lysdioder som det även kallas, används som belysning i de flesta skyltar idag och tekniken har många fördelar och är både driftsäker och mycket energisnål.

 

Lite att tänka på om du valt en LED-skylt

Vid montering av LED-skyltar utomhus krävs i vissa fall bygglov, kontrollera vad som gäller för dig, och om det är nödvändigt så kom ihåg att ansöka i god tid. Viktigt är att ta hänsyn till faktorer som design, placering och material. Det påverkar hur väl skylten lyckas förmedla ditt företags syfte och budskap. Det kan vara bra att välja ett rakt och enkelt typsnitt för att skylten ska vara så informativ och enkel att tolka som möjligt. 

Fler nyheter