Online vägledning i ett hav av kläder

16 februari 2020
patrick pettersson
Online vägledning i ett hav av kläder

Hur lång tid tar det för dig att bestämma vad du ska ha på dig varje morgon? För många är det 5 minuter av det som hänger längst fram i garderoben. Andra vill lyckas med outfiten, så de tar längre tid på ett noggrannare val. Och några få har knäckt nöten: de kan lyckas med en outfit på nolltid. Var finns du på skalan? Önskar du dig vägledning inom modevärlden? Då måste du gå online och hitta en modeblogg!

 

Tips som passar dig

Det finns många modeintresserade som vill dela med sig av sin kunskap. Du måste bara hitta en vars stil matchar din. Det kommer inte att vara en perfekt match, men det är helt okej – med några enkla tips kan du också bli inspirerad och gå raka vägen till din helt egna stil. Läs om hur du ska styla en halsduk inför kallare dagar, och ta reda på vilka byxor passar med vilken topp. Lär dig att knyta slipsar på femtioelva olika sätt, och prova sy dina egna plagg om det faller dig i smaken. Allt finns det hjälpsamma modebloggar om. Ta en titt på unirad.se – det är en livsstilsblogg med olika tips om klädsel och styling.

 

 

Skriv en egen blogg

Har du skrivlust i fingrarna kan du även starta en egen modeblogg. Du behöver inte vara expert i ämnet – en blogg är som en online dagbok där du skriver precis vad du vill, som andra kan få läsa. Vill du hitta din egen stil kan bloggen handla om din väg dit. Berätta om vad du känner dig osäker på, om nya tips du funnit vara hjälpsamma, och inkludera gärna bilder eller ritningar om du vill. Kanske du kan inspirera någon av dina läsare att påbörja resan mot ett mer moderiktigt (och enklare) liv. Och då har modebloggen varit mödan värd!

Fler nyheter