Protetik i Stockholm för vackra tänder

22 juni 2022
Lily Hansen
protetik stockholm

Alla vill ha vackra tänder, och det får man om man hjälper naturen på traven en smula. Många har förlorat sina tänder av någon orsak, och de är tacksamma bara de får chansen att äta och tugga rejält och få bettet i ordning. Med modern avtagbar protetik i Stockholm kan alla få ett charmigt leende.

Kanske blir dina nya tänder ett extra lyft, för de blir både jämnare och vitare än dina gamla. Där har du också ett val, både beträffande form och nyans. Vill man återskapa sina ursprungliga tänder går det förstås också bra.

Proteser på nytt sätt

Det är en stor skillnad mellan gammaldags löständer och de proteser som tillverkas nu. Dels finns det nya material och dels har datorerna gjort det möjligt att framställa helt nya produkter. Man kan få olika sorters protetik i Stockholm, och man kan ersätta ett varierande antal tänder.

För att få veta mer om olika alternativ bör du kontakta en tandläkare som kan visa det senaste för dig och rekommendera det som passar i din mun. Det är aldrig för sent att rätta till sina tänder, och det kan ge ett stort lyft personligt och socialt att man får hjälp med att återskapa en hel tandrad.

 

protetik stockholm

Proteser eller implantat

Har man förlorat nästan alla tänder är det oftast bäst att ha en protes, men man kan också välja att sätta in konstgjorda tänder med titanskruvar. Det är en omfattande procedur att ersätta tand för tand på det viset, men sedan sitter de också ordentligt fast. Det är en personlighetsfråga vilket man väljer.

Din tandläkare har redan hjälpt massor av patienter med hjälp av olika metoder. Det finns bryggor, kronor, proteser, skalfasader och en hel del annat också. Ta reda på det som passar för dig, så återskapar du ditt leende precis så som du vill ha det.

Fler nyheter