Representera från ett kontorshotell i Stockholm

23 januari 2022
patrick pettersson

editorial

Du har din egen lokal, ett eget representativt kontor där du kan ta emot besökare. Det är en stor skillnad mot att ha kontoret i sin privata bostad. Affärerna och mötena känns mer professionella om du tar emot på ett kontorshotell i Stockholm.

Du kan ha en liten vrå hemma med pärmar och dator i alla fall, och du kanske vistas där några dagar, men för att få en seriös framtoning har du en central besöksadress på ett kontor i Stockholm. Där vistas du när du inte är bortrest på kundbesök eller affärsresor. Ett hyrt kontor är bekymmerslöst för dig, för det finns många tjänster du kan utnyttja där. Länktips: https://kontorshotellsgruppen.se/ 

 

Städtjänster och receptionist ingår oftast

Du slipper städa, och du kan dra fördel av en reception där dina besökare hälsas välkomna. Det finns kopieringsmöjligheter och plats att fika och konferera på. Du kan på många ställen även få ta med din hund, så att du slipper stressa med att åka hem och rasta den.

Du har alla chanser till att kunna koncentrera dig på din egen verksamhet när allt runtomkring sköts smidigt och du slipper ha bekymmer för lokalen. Det är redan städat när du kommer dit. 

 

kontorshotell stockholm

 

Professionell framtoning på ett kontor

För dig som representerar ett större företag är det guld värt att kunna genomföra förhandlingar och diskutera stora upphandlingar på ett riktigt kontor. Det ser mer seriöst ut, och familjen uppskattar säkert att få vara ifred i sin bostad. Det är också lättare för dig själv att kunna skilja mellan en privat sfär och din professionella framtoning.

Koncentrationen hemma bryts ofta av att tankarna går till maten och tvättkorgen eller också av att barn och familjemedlemmar ber om tjänster. Du blir störd, helt enkelt, och viktiga säljsamtal kräver stor närvaro och koncentration. Boka en lokal på ett trevligt kontorshotell i Stockholm.

Fler nyheter