Skicka blomleverans i Stockholm

03 mars 2022
Jenny Olsson

editorial

Att skicka en blomma till någon som man tycker om kan faktiskt säga mer än tusen ord och det finns många gånger som blommor kommer helt till sin rätt. Det finns få människor som inte tycker om blommor eller blir överraskad av att få ett blombud. Ibland kanske man bara bor långt ifrån någon och vill skicka en blomma som förmedlar att man tänker på denne.

Det kan vara alltifrån en god vän, en mamma, en pappa, en pojkvän eller make. Att skicka ett blombud kan också vara ett glädjande sätt att överraska när någon fyller eller när det har tagit examen. 

 

blomleverans

 

Skicka blombud i Stockholm 

Om du ska beställa en blomleverans i Stockholm kan du vända dig till Lindhagens Blommor. De levererar blommor över hela stan och har dessutom öppet sju dagar i veckan. Om man vill att blommorna ska levereras samma dag ska man dock komma ihåg att vara ute i god tid. Även inför stora helger som påsk-jul och nyår kan det vara bra att lägga en blombeställning i bra tid för att kunna skicka de blommor man önskar. Vet man inte riktigt själv hur buketten ska se ut eller vad mottagaren gillar kan man välja floristens val då de brukar komponera ihop en fin bukett utefter deras kunskaper och öga för blommor. 

Skicka kondoleansbukett i Stockholm 

Att skicka ett blombud kan också vara en fin och omtänksam gest när något har mist en anhörig då man skickar en kondoleansbukett. Ofta väljer man vita eller ljusa blommor i kondoleans bukett men idag är det mer fritt att välja. Kanske vet man att mottagare uppskattar färg och då är det naturligtvis inte fel att välja en lite mer färgglad bukett. 

Varje blomma räknas 

När man skickar blombud kan man själv välja hur stort belopp man vill och kan lägga på buketten. Även om det är en bukett av det mindre slaget ska man komma ihåg att varje blomma räknas och blir ofta en fin överraskning för mottagaren. 

Fler nyheter