Skicka paket genom en smart tjänst

29 april 2020
Eva Olsson
Skicka paket genom en smart tjänst

Det ska vara enkelt att skicka paket, både inom och utom Sverige. Man kanske har släktingar i utlandet som man vill skicka presenter till när de fyller år eller andra högtider som till exempel vid jul.

Paket.se är en tjänst där du enkelt kan boka en försändelse. Där har de både stora och välkända fraktbolag som de anlitar och det går snabbt att beställa genom dem. Ett av deras fraktbolag är DHL och genom att boka en försändelse på paket.se kommer försändelsen fram fortare än om du bokar direkt på hemsidan som DHL skicka paket har.

Du får även snabbt fram vilket som är det bästa sättet att skicka paketet på. Dessutom blir det billigare att skicka försändelsen här än om man skulle bokat det direkt med DHL. Anledningen till att det blir billigare på paket.se är att man endast behöver betala för frakten och inte kundservicen, som man annars betalar för när man beställer direkt med DHL. Dessutom får paket.se ett rabatterat pris av DHL, eftersom de får så stora mängder bokningar både från privatkunder och företag.

Den här tjänsten är helt perfekt eftersom man inte behöver lägga ner tid på att jämföra olika fraktalternativ. Har man en gång valt den här tjänsten fortsätter man säkert att använda den, som det ser ut idag i alla fall. I dessa tider är det ett perfekt alternativ när man inte har tillfälle att träffa sina nära och kära på grund av Coronaviruset.

Som säljare är det viktigt att till exempel kunna skicka varuprover till sina kunder, när de i vanliga fall reser runt i Sverige för att göra besök hos olika företag. Därför är det tur att fraktbolagen inte blivit påverkade av den fallande ekonomin idag, utan snarare tvärtom. Att skicka paket är ett bra alternativ när det gäller att visa sina produkter i rådande tider.  

 

 

 

 

Fler nyheter