Snyggt och ändamålsenligt med måttanpassade skjutdörrar

30 november 2021
william eriksson

editorial

Även i en vanlig hyreslägenhet kan man lyxa till det och göra garderoben lite mer elegant. Det är ju så populärt nu med en walk-in closet, ett extra rum att ha sin garderob i. Extra snyggt blir det om man har måttanpassade skjutdörrar till garderoben.

Oavsett hur litet utrymmet är, eller om det är sneda utrymmen eller oregelbundna mått, så får du snygga skjutdörrar som tillverkas efter dina önskemål. Det kan bli hur snyggt som helst. Ofta väljer man måttanpassade skjutdörrar med spegelglas, för att få ett så elegant och stort intryck som möjligt.

 

Snyggt både i slott och koja

Konstruktionen är så smart och flexibel att du kan få garderobsdörrar som är mycket fina, oavsett om det är till en villa eller en enklare lya. Det finns folk som bara har ett vanligt rum som garderob, och en vanlig dörr, men det ser ofta trist ut. Man går in i ett rum bara, och där står det klädställningar i hela rummet.

En snygg walk-in closet har speciella utrymmen och hyllor som är avsedda för kläder respektive skor, och det finns spotlights eller annan elegant belysning där. Med måttanpassade skjutdörrar blir det ett lyxigt rum, där du har dina favoritkläder ordnade och arrangerade.

 

image

 

Välj vilken färg du vill ha

Ta kontakt med en tillverkare och berätta hur du vill ha dina skjutdörrar. Det allra finaste är att du får mer plats i rummet eftersom dörrarna inte ska öppnas utåt. Sedan kan du välja färg på dina måttanpassade skjutdörrar, så de behöver inte vara i spegelglas, utan de kan vara vita, eller ha en grå färg.

Om du har värmeslingor i golvet och inte vill borra där, kan dörren ha golvlister som är självhäftande. Dörrarna kan exempelvis vara greppvänliga och mjukstängande. Du får en praktisk och vacker lösning och slipper att behöva se kläder som hänger framme.

Fler nyheter