Ta hjälp vid bolagsbildning

När man har en idé eller ett koncept och är i färd med att starta bolag kan det ibland vara svårt att veta hur man ska gå tillväga. Om man inte har haft företag sedan tidigare och man är helt ny på området kan det vara nätan omöjligt att veta. Ska man göra det på egen hand kan det ta mycket tid och även vara svårt att sätta sig in i allt.

Det kan vara mycket värt då att vända sig till en redovisningsbyrå. För dem kan man berätta vad man ska göra, om man till exempel ska ha anställda eller inte, vad man beräknas dra in och så vidare och därefter kan de komma med råd och tips för den bästa lösningen. Om man ska göra en bolagsbildning i Stockholm finns redovisningsbyrån Jwk som man man vända sig till. 

 

De kan dels hjälpa en att utröna vilken som är den bästa företagsformen för just det bolag som du ska starta. En del som startar bolag tar kanske det de tror är bäst men får sedan ombilda för att de i efterhand fick råd och tips om att en annan lösningar hade varit bättre. Då kan det vara bra att anlita expertis redan från början för att utröna vad som är bästa lösningen för dig.

De kan också hjälpa dig att registrera företaget hos Bolagsverket. Det kan vara svårt att fylla i på egen hand om man aldrig bildat ett bolag tidigare då det är en del som ska fyllas i. 

På Jwk kan de också göra en utredning av företagets skattemässiga situation och även titta på risker. Som nystartad behöver man också registrera sig hos Skatteverket för F-skatt, moms och även för arbetsgivaravgifter om man ska anställa. 

För att få bra kol på sin ekonomi och för att se vad man behöver få in, om man kanske måste göra mindre inköp till en början, dra ner på kostnader och så vidare så kan de också hjälpa till att göra en affärsplan och en budget. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *