Viskan spabad för hela årets umgänge

21 oktober 2021
patrick pettersson

editorial

Har du barn? Bor du i hus? Har ni en pool? Eller är det istället en granne som äger en pool? Hur det än förhåller sig så har du säkert märkt hur kvarterets alla barn vallfärdar till den trädgård, och den kompis, som har en pool där hemma. Varma sommardagar finns det inget härligare än att ta sig ett dopp. Och för barn är det också en möjlighet till att leka och ha roligt tillsammans på olika sätt.

När du blir vuxen så kan du fortfarande njuta av ett bad i en pool, men du börjar också tycka att det kostar en hel del, och att du får lägga mycket tid på att rengöra poolen. Tid som du hellre hade lagt på något annat. Men då finns det något som ger dig en badmöjlighet, kostar mindre och kräver mindre tid och underhåll, nämligen ett Viskan spabad. En möjlighet till ett dopp i trädgården som ändå kommer locka såväl stora som små till ditt hem och din trädgård.  

 

Njut under hela året

En stor fördel med ett spabad som Viskan är att du kan njuta av att bada under hela året. Med en pool kanske du enbart kan bada under varma sommardagar, men ett spabad är till och med härligare att bada i under årets kallare dagar. Tänk så härligt att gå en promenad i knastrande snö och sedan komma hem och hoppa ner i spabadet. Sitta där med en varm kopp te och bara njuta av hur kroppen sakta värms upp.

Det finns de som har gjort det till en rutin att bada under vissa av veckans dagar. Kanske samlas hela familjen, eller så kommer det vänner på besök, varje torsdag eller annan valfri dag. Då möts man och samtalar om vad som hänt under veckan och njuter av ett varmt bad tillsammans. 

Fler nyheter