När ska man använda parfymer?

När ska man använda parfymer?

Det kan vara svårt att veta. Vissa tillfällen är bättre än andra att använda parfymer på. Ska du till fest är det upplagt att använda parfym.

 

Vad har du för jobb?

Kanske är du säljare? Då kan det vara upplagt att använda sig av parfym. Om du däremot jobbar på exempelvis ett sjukhus är det en mindre bra idé att sätta på sig parfym pga allergier mm. 

 

Olika typer

Som du vet finns det många olika typer av parfymer. Det går också att anpassa vilken parfym man använder till olika situationer. Kanske är du bjuden till ett barndop? Då kan det vara en idé att ta på sig en lite svagare parfym men kanske en som håller lite längre tid. Om du istället är ubjuden på en date kanske du hellre vill använda dig av en annan parfym.

parfym

Prisnivå

Det kan vara svårt att veta vilket prisläge man ska välja. Det är ofta så att när det gäller parfymer hör kvalitet ofta ihop med pris. Självklart finns det undantag och även vissa billiga parfymer kan lukta gott.

 

Testa

Ofta kan du få tag i bra prover. På så sätt kan du testa av olika parfymer och se vilken som är din favorit. Du behöver alltså inte alltid köpa en stor flaska på direkten men om du frågar i butiken kan det vara så att du kan få lov att få med dig ett test hem.

 

Om du inte riktigt vet vad för parfym du vill ha kan det vara en bra idé att testa av olika parfymer som dina vänninor har. Då kan du ofta få många råd med på vägen. Dessutom kan du också få reda på om det är en dyr eller billig parfym.

 

Ja, det är en djungel att välja en god parfym men du kommer långt med ett bra bakgrundsarbete.